Wat kan UP! voor u betekenen?

  
UP! geeft communicatievraagstukken de aandacht die het nodig heeft en verdient. Professionele communicatiestrategieën kunnen worden ontwikkeld en uitgevoerd, of dit nu om interne of externe (PR / marketing) communicatie gaat. Het gebruik van nieuwe media kan worden geoptimaliseerd, teksten kunnen in specifieke tone of voice worden geredigeerd of geschreven.

  
Ook voor het management van volledige projecten en events bent u bij UP! aan het goede adres. Het schrijven van gedegen projectplannen, het maken en bewaken van strakke planningen, de aansturing van en communicatie met stakeholders, de coördinatie gedurende een evenement – u geeft het met een gerust hart uit handen.

  
Er is bij uitstek interesse en ervaring wat betreft het uitvoeren van communicatie- en management-werkzaamheden rondom innovatieve concepten die leerzaam van aard zijn. Denk aan serious games, apps, real life games en simulaties. Voor bijvoorbeeld jongeren en kinderen. UP! denkt mee en helpt u graag met de creatieve conceptontwikkeling hiervan.

 

Gedurende de samenwerking staan duidelijke afspraken en overleg wat UP! betreft centraal.
Zowel bij de start, tussentijds, als tegen het einde van de opdracht.
Daarbij wordt er gewerkt op een zelfstandige, vooruitstrevende manier, waarbij wordt gedacht in (creatieve) oplossingen.
Met toewijding wordt er toegewerkt naar het allerbeste resultaat. Zo helpt UP! u met veel plezier verder vooruit.

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op en vraag evt. vrijblijvend een offerte aan.